Höstlov, Ridtur & Arbete med unghäst

Höstlov! Visst är det härligt!? Har unnat mig tre dagars ledigt från jobbet och tillbringar det här hemma med familjen! Idag har jag varit ute på en ridtur tillsammans med min Freyja, snacka om återhämtning och balsam för själen, bättre finns knappt! har även fyllt på energidepån genom lite arbete med min tvååriga häst!! Vi har ibland lite delade meningar om hur det är ok att bete sig i olika situationer. Hon vet så väl att det är människan i andra änden av snöret som bestämmer men hon måste bara testa liiiite. Dagens test bestod av att stå och hoppa på bakbenen innan hon gav med sig om att det var framåt vi skulle!!!

Lian har varit uppe på ridbanan och tränat med Salt, i morgon har hon ett pass för Christian Eriksson här hemma på banan, det ser hon framemot!

fredrik ägnar sitt höstlov åt att renovera en cykel som skall bli den bästa cykeln som finns att hoppa över stoooora hopp med!

I kväll bär det av till en häst som skall gås igenom och masseras! Alltid lika kul!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Etikettmoln