Underbar höstdag

Vilket underbart väder det har varit idag!! Härligt med solsken! Dagen har ägnats åt KM i hoppning nere på ridskolan, Lina gjorde sin premiär hopptävling med Salt, förresten så var det premiär att överhuvudtaget hoppa en bana. Detta gjorde dom med bravur!!

För övrigt så har dagen ägnats åt alla de vanliga måstena som hemmet kräver och nu på kvällen lite vidare byggande på denna sidan, jag håller på att lägga upp de produkter som jag har att sälja. det kommer att ta tid men titta hit lite då och då så ska Du se att det händer grejer!!

 

Nu skall sista stunden på kvällen ägnas åt att bekämpa hovröta och därefter tv-soffan och underbara Thomas DiLeva!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln