Kyla, Föl och julklappstips

Hej å hå, så kallt det är................och detta är väl bara början! Man med lite goa ytterkläder så som overall, mössa och nyinköpta varma arbetshandskar går ju stallarbetet galant! Värre är det att vara ute och massera hästar i kylan, går ju an i stora stall med många hästar till skillnad från små kallstall.

Idag har en ny värld öppnat sig för mig! Jag har installerat Skype på min dator inför morgondagens styrelsemöte med NHMF, Nordiska Hästmassörers förbund. Får se hur det går i morgon då vi är fler som skall ansluta! Tro´t eller ej så var det inte det minsta svårt att fixa, dessutom fick jag ett "testsamtal" från vår ordförande Linn Erixon-Sahlström.

 

Tänk vad tiden går fort, nu är det bara fem månader kvar tills det föds ytterligare ett litet liv här på gården! det är Freya som skall få sitt tredje föl, undrar vad det blir denna gången? De två tidigare har varit två musblacka stoföl, en av dom hade vitt tecken i pannan och bor kvar här hos oss i Nolkärr!!

 

Vill påminna Dig om att presentkort på massage av såväl tvåbent som fyrbent är en toppan julklapp som alltid brukar vara välkommen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln