Rötan borta & Julklappstips!!

Tänk, två verkningar senare och ihärdigt pillande och rengörande med Jodopax så är rötan borta!! Nu måste bara hoven få tid på sig att växa till sig! Ska fortsätta rengöringen men inte lika nitiskt som tidigare! Dessutom är det ju helt perfekt väder, bacillerna och/eller svampen gillar inte detta kalla vädret och snön hjälper till att hålla rent!!

 

För övrigt har det varit en skön ledig dag som gett mig tid att jula till det lite mer här hemma, en del julklappar har också säkrats!

 

För Dig som letar julklapp till hästintresserad så har jag i lager, vita ridbyxor i barnstorlek med toppen bra passform stl 140-170 cl 249 kr så långt lagret räcker, för Dig som vuxen hästbiten har jag skoridbyxor, jodphurse ridbyxor eller islandsridbyxor, kalla det vad man vill!!! I färgerna kanel och svart för 349 kr så långt lagret räcker!!

 

Ha det gott och trevlig 2:a advent

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln