God fortsättning på det nya året!!

Välkommen till ett nytt år!

Jag ser med spänning fram emot att se vad det kan föra med sig. Här på gården väntas föl i slutet av april och i början av maj har vi en student!!

Massagen för Dig som människa går igång för året nu redan på onsdag, passa på att boka tider framöver för att nå regelbundenhet i behandlingarna, det mår kroppen bäst av!!

För hästarna har vi ju redan en rad bokade tider, om Du som läser detta blir sugen på en tid för Din häst är Du välkommen att höra av Dig så hittar vi en tid som passar er!

 

Försäljningen av fodertillskott kommer att fortsätta under året med produkter från EMIN ab och Trikem, högklassiga kvalitetsprodukter till bra priser! jag har förmånen att kunna hålla en aning lägre priser än vad man kan då man har butik, jag har ju ingen dyr butikshyra som skall läggas på priserna!

 

Försäljningen av Ekholms succéprodukter fortsätter också! Först och främst vill jag slå ett slag för den fantastiska PROB-oljan, ett måste i alla hästägares stall om sommaren eller och Du har en häst som har problem med eksem bör Du starta behandlingen redan i slutet av mars för att nå ett gott resultat över sommarhalvåret!

Bland Ekholms produkter finns salva med AloeVera, denna är toppenbra vid läkning av sår.

Läs mer på hemsidan om de olika produkterna i Ekholms serie! Ekholms produkter innehåller endast naturliga råvaror och risken för allergi och överkänslighet är mycket liten!

 

Mellandagsrean fortsätter!

Kvarvarande utrustning till häst och ryttare lämnas 25% rabatt på. Täcken, grimmor, grimskaft, ridgjordar, stigläder, antiglidpad till sadel, shortchaps, ridbyxor och mycket mer!! Välkommen att höra av Dig om Du finner något intressant!! Som sagt så har jag ju inte en öppen butik, besök sker efter överenskommelse! Ring eller skicka SMS vid förfrågningar!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln