Lite av varje!

Ett tag trodde jag att det skulle bli vår på riktigt, men det är såklart för bra för att vara sant, idag är det halv snöstorm. Även om man kan tvivla på vårens ankomst så finns det en del vårtecken!! En av mina hästar fäller så att man står på en matta i stallet då man borstar henne! Då brukar det vara dags med B-vitamin för att motverka trötthet då vinterpälsen fälls av och hästen sätter ny päls. B-vitamin finns i 1 liters flaska samt 2,5 liters dunk. Dom kostar 74 resp 176 kr. Hör av Dig om Du önskar köpa!

 

Måste berätta! Jag har varit på kurs i Norge, arrangör för dett var min vän Isobel. Kursledare var Ellen Ofstad , temat var kommunikation mellan häst och människa. Kursen var fylld av aha upplevelser, många skratt och många nya trevliga bekantskaper. Titta gärna in på hennes sida. Finns intresse för att gå denna kursen här är Du välkommen att höra av Dig. Jag funderar på att få ihop en kurs till sensommar/höst.

 

Året fortsätter fint med en rad nya bekantskaper, både hästar som vill ha massage och människor som kommit på hur skönt, avslappnande och nyttigt det är att ta hand om sig själv! Känner Du som läser detta att det vore något för Dig, att få en härlig välgörande massage är Du mycket välkommen att höra av Dig!

Har Du en önskan om ett samarbete inför kommande tävlingssäsong med Din häst är Du också mycket välkommen att höra av Dig! Hästen mår bra av att få massage i förebyggande syfte, genomgången gör också att vi tillsammans kan hjälpa Din häst att öka sin prestationsförmåga, Du genom träning och ridning, jag genom rörelseutvärdering, massage och tips på övningar ni kan göra tillsammans. Övningarna kan vara både genom ridning, träning från marken, stretchövningar och genom att jag visar Dig hur Du själv kan massera Din häst!!

Välkommen att höra av Dig om det känns intressant att boka en tid eller om Du har frågor! nolkarr@telia.com eller ring eller skicka ett SMS 0702-846281

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln