Nu är det bestämt, 13-14 augusti kommer Ellen Ofstad hit och håller kurs i "Kroppsspråk"!

Nu blir det hästkurs!

den 13-14 augusti har vi förmånen av att få besök av Ellen Ofstad (läs mer om henne genom att klicka på hennes namn!). Jag hade förmånen att få vara deltagare på en av hennes kurser i Norge sista helgen i januari detta år. Det var en så bra kurs att jag önskade att fler skulle få uppleva det jag gjorde! Så det är med stor glädje som jag kan presentera henne för Dig och bjuda in Dig till hennes kurs som heter "Kroppsspråk". Läs mer om kursens upplägg och avgift här!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln