Tisdag, bara början på en toppenvecka!

Ja, vad ska man säga?! Det är bara tisdag idag och veckan har bara börjat. Full rulle på jobbet, i familjen och i övrig verksamhet!

 

Anmälningarna till kursen, Kroppsspråk med Ellen Ofstad, ramlar in. Aldrig trodde jag väl att intresset skulle vara så stort, i alla fall inte att anmälningarna skulle komma så snart, det är ju i alla fall nästan ett halvår till kursen går av stapeln! Men det är toppen, jag tror att att alla kommer att gå ifrån kursen med aha-upplevelser, inspirerade till att träna vidare!
Anmälningarna som kommit visar att informationen om kursen fått en god spridning, hittills är det både "lokalbefolkning" och långväga gäster som anmält sig, känns härligt! Läser Du detta och har frågor om kursen är Du mycket välkommen att höra av Dig med frågor, använd gärna formuläret på sidan för kontakt, annars går det även bra att ringa eller at skicka ett SMS!!

 

Vidare ramlar veckan iväg med massage av några goa ponnier, ett gäng människor och på fredag bär det iväg till Göteborg för trevlig fredag med sällskap från Norge och en helspäckad dag på Göteborg Horse show på lördagen, då ansluter även mina underbara flickor!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln