Vår i luften!?

Jo, men visst är det väl vår i luften? Av gammal vana, då jag går ut i stallet förberedd på att frysa halvt ihjäl innan jag fått upp värmern, klär jag mig från topp till tå beredd på att det är kallt! Men, så fort jag kommit ut upptäcker jag att det faktiskt inte är kallt och efter en stund ute blir det dags att plocka av sig ett eller ett par kager kläder!! Visst är det härligt!?

 

Helgen som varit tillbringades i Göteborg på Göteborg horse show och Svenska mässan. Det är otroligt spännande att gå om kring på mässan och uppleva att man fyndar! Åtminstone är det väl det man tror att man gör? Kul är det hur som helst. Sedan alla dessa otroligt duktiga ryttare, en fröjd att se dom rida och en njutning att se samspelet mellan häst och ryttare.

 

Ikväll har jag varit i Stöpen och masserat häst, det var en bra omgång. Denna lilla häst, som inte är så liten faktiskt är lite av en humör häst, dagsformen spelar stor roll för hur det hår att behandla honom, vet inte om jag träffat någon häst som är så beroende av att dagen har gått i en viss lunk, att vädret varit på ett visst sätt och jag kan ge mig på att han också bryr sig om var hans ägare lagt höet och att det är rätt temperatur på vattnet i hinken!! Nä, skämt åt sido, han är härligt speciell precis som hans ägare!! Det ska bli spännande att få följa dom och se hur det går på dressyrbanorna i vår, kanske blir det kanske en och annan hoppbana med?

 

Härligt intresse är det för kursen, Kroppsspråk med Ellen Ofstad 13-14 augusti, flera anmälningar har gjorts, både från kortväga deltagare men också av människor ganska långt här ifrån, spännande att reklamen har spritt sig så långt! Funderar Du på att gå kursen så kan jag råda Dig att göra Din anmälan så att Du säkert kommer med!! Läs mer om hur Du gör under menyn Kurs högst upp på sidan!

 

Ha det gott! Hoppas det blir sol i morgon, för i morgon eftermiddag är jag LEDIG!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln