Nu tror jag på att det blir vår i år igen!! Tralalala!

Nu, efter att ha misströstad en del, kan jag tro det, det blir verkligen vår! I morse vaknade jag av att ravepartyt som årligen hålls på gärdet utanför har gått igång! Nu är det bara att hålla ut, det brukar pågå sisådär 6-8 veckar, sedan är dom så trötta att dom måste gå och lägga sig och ruva någonstans! Ravepartyts gäster består av diverse fjäderfän, i morse hade gässen anlänt, snart kommer nog tranorna och svanarna. En och annan kornknarr brukar också kunna höras!!

 

För övrigt laddar vi för kommande skidsemester om en och en halv vecka, också detta en årligen återkommande, mycket trevlig tradition tillsammans med föräldrar, syskon med respektive och så alla barn!!

 

Kursen i Kroppsspråk med Ellen Ofstad

Det tål att upprepas! Jag kunde för mitt liv inte tro att det skulle vara så stort intresse för kursen redan nu, det är ju ett halvår kvar och kursen är nästan fylld!! Väldans roligt! Fortfarande finns plats kvar för den som önskar! Anmäl och läs mer information här!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln