Händelserik vecka!

Ja, för en vecka sedan kom vi hem från Orsa/Grönklitt efter att ha varit där från torsdagen. Sulle ha åkt på onsdagen men då hade Fredrik en väldig febertopp så vi ville inte sätta honom i bilen. Lina for iväg på onsdagen med Emma och eric, vi följde efter torsdag morgon då Fredrik var så gott som frisk igen.

Påvägen blev vi uppringda av mormor som meddelade att det vore bra om vi kunde mötas på lasaretter i Mora, Lina hade kört omkull på skidorna och vridit till sitt knä. Då blev vi sittande på akuten i Mora från kl 16, lämnade fick vi göra strax efter 24 då de konstaterat att det inte visade på någon skelettskada. Återbesök på KSS tisdag v 14!!

 

Själv tillbringade jag helgen mestedels liggande på en soffa i huset där vi bodde, andra roade sig med badtunna, bastu och mycket skidåkning! Miljöombytet var toppen även om jag inte kunde utnyttja det annat än från soffan!

Åter till jobb på måndagen, tisdagen bytte jag kontor och i virrvarret vid flytten blev min telefon stulen, hopplöst arg och besviken blir man på folk som inte kan skulja på mitt & ditt!

Folksam och Telia var toppen så i fredags var jag på banan igen med samma nummer och ny telefon!!

 

Denna helgen blev inte heller som det var tänkt!! Linas säsongspremiär i dressyren avstår vi ifrån pga det skadade knät, det bär inte riktigt och hästen har vilat för länge för att det skulle kännas rätt att utsätta honom för tävling!

 

Helgen ägnas istället åt vårbruk hemma, hagar ska mockas, äppleträd ska klippas och det behöver krattas här och var!! Känns skönt när våren är på G, man blir lite piggare och gladare då!! Eller hur?

 

Mygg och knott!

Kom ihåg att börja skydda Din häst mot de små knotten som med all säkerhet är i antågande!! Vi säljer PROB-serien, läs mer om dess suveränitet här! Allt Du ser på denna sida har vi hemma!! Har Du en häst med sommareksem och/eller känslig hud och päls så är denna serien en serie som Du inte kan vara utan. Produkterna består endast av naturligt innehåll utan kemiska tillsatser!! Välkommen!!

 

Fodertillskott och mineraler!

Fäller gör dom ju också våra hästar! Vissa upplever att de blir piggare med x-tra B-vitamin, också det finas att köpa precis som flera andra vitaminer, mineraler och fodertillskott!! Våra leverantörer för detta är EMIN ab och Trikem, två välkända producenter!!

 

Hästkurs

Kursen måste jag ju också nämna!! Än finns det ett fåtal platser kvar!! Du kommer inte att ångra Dig!! Ellen är helt suverän i att visa på vilka möjligheter vi har att kommunicera med våra hästar, hon hjälper oss också med vårat kroppsspråk så att vi blir tydliga i vår avsikt mot hästen!!

 

Föltider

Föltider närmar sig nu med stormsteg. 20 april är Freya beräknad till! Hon är tjock så att man kan tro att hon kan spricka!! Ska bli mycket spännande att se vad som döljer sig där inne!!

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln