Man kan inte tro att det händer så mycket eftersom jag inte har skrivit sedan 3 april!!

Faktum är att det är precis vad det har gjort!! Det är därför som detta hamnat lååååångt ner på priolistan!

Tja, vad är det nu som har hänt då som tar så mycket tid i anspråk?

 

Hästmassage

Jag har förmånen att ha fått en rad nya hästmassagekunder, flest är de små goa ponnyerna som dras med diverse olika problem i sina kroppar. Just nu är ingen speciellt skadad, alla är fullt igång eller under igångsättning. Kul att följa dessa små individer med sina unga ryttare på diverse hopp- och dressyrtävlingar och ibland även fälttävlan. Följer dem gör jag ibland på plats och ibland via resultatlistorna på nätet! Heja på allihopa, ni är toppen och kämpar så bra!

 

Hästarna här hemma!

Lina tränar på i sin dressyr och har uppnått det mål hon satte i vintras, att starta en LA med godkänt resultat! Kännst toppen trots långt träningsuppehåll i vårvintras pga elak influensa och knäskada som hon drog på sig på skidsemestern.

Underbara Källstorps Salt är nu i vår ägo sedan ca 3 veckor och det känns alldeles utomordentligt toppen!

 

Freya från Fagerland har skänkt oss en underbar goding. En svart hingst som under första tiden har gått under namnet "Bläckward" då sonen döpte honom till det. Ni som sett Svampbob Fyrkant känner väl också Bläckward!?

Nu mer har han ett officiellt namn, Vindur från Nolkärr. Fritt översatt betyder det vind, eller att färgen försvann med vinden! Han föddes ute i halvstormen den 24 maj strax efter kl 23.

 

Óskadis, betäcka eller inte betäcka, det är frågan. Funderar fortfarande fram och tillbaka. Eftersom det inte känns helt självklart så kanske det är ett tecken på att jag ska avvakta nästa vår? Känner på det någon vecka till innan jag bestämmer mig!

 

Knott, fästingar & andra kryp....

.....hör ju sommaren till. Har aldrig förstått riktigt vilken funktion dom fyller här på vår jord, har Du? Kanske finns dom för att ge oss djurägare en match i bekämpning? Hur som så är jag för alla giftfria alternativ man kan finna och vill slå ett extra slag för Ekholms PROB. Giftfria lösningar som hjälper mot ovanstående, ger djuret trygghet i skog & mark och mig som människa genom att de inte innehåller bekämpningsmedel. Blir Du intresserad så är Du mer än välkommen att höra av Dig så ska jag berätta mer. Så gott som samtliga Ekholms produkter har jag alltid hemma på lager för att dom är toppen!

 

Studenten....

...har vi också klarat av! Emma slutade skolan 6 maj och inget är väl skönare än den känslan när man har kämpat på under några år!? Men nu kommer ju nästa fråga, vad ska man göra sedan? Jag tror att det är bra att vila i den frågan en period, tids nog hamnar man där man ska, när den tiden kommer. För inte farao är det lätt att veta allt jämt!?

 

Hästintresserad?

Har Du läst om forskningen på sadlar och dess tryck över hästens rygg? Om inte kolla denna länken. Ett forskningsprojekt som startade 2009 och beräknas komma med en slutrapport under hösten 2012. Mycket intressant!

 

Nä, nu får det räcka för denna gången! Med hopp om att kunna uppdatera snart igen!!

 

Förresten! Behöver Du eller Din häst massage så är Du mycket välkommen att höra av Dig!!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln