Det närmar sig kurs och semester!!

Nu var det åter igen ett tag sedan jag uppdaterade!! Positivt att det är fullt upp att göra men negativt då man inte hinner dela med sig av allt spännande som händer och sker!

 

Du som har anmält Dig till kursen med Ellen Ofstad helgen 13-14 augusti, håll utkik i mailboxen! Då kommer nämligen utskick som innehåller info om slutbetalning och vilka hästar som kommer med på kursen. Du som ännu inte har anmält Dig, passa på! Det finns fortfarande möjlighet att ta med några fler på kursen! Läs mer här! Har Du inte möjlighet attsjäl gå kan Du ju alltid tipsa en vän!

 

Lille Vindur har för ett par veckor sedan haft premiärbesök av hovslagare, han fick med MVG i ordning och uppförande. Tänk vad härligt det är när nyfikenheten hos dom små krabaterna tar överhanden så att det inte finns utrymmer för några andra tankar. Nu väntar inom kort chip-märkning och signalementsbeskrivning, därtill också vaccination.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln