Då var det semester från ordinarie jobb, hästar jobbar jag vidare med!

Ja, hästmassage och masssage av människor fortsätter jag med på min semester i mån av tid och tid finns till det för jag ska inte göra något speciellt på min semester förutom det "vanliga" här hemma!! Är Du sugen på massage till Dig eller Din häst är det alltså bara att höra av sig!

Semester kommer innehålla bröllop, dagsutflykter, ridläger för någon här hemma och fotbollsläger för några andra! Själv ser jag mycket fram emot kursen med Ellen Ofstad som jag står som arrangör för på Mölltorps Ridsällskap! Välkommen att anmäla dig om Du vill gå en inspirerande helgkurs i kroppsspråk hos häst och människa och om hur vi påverkar varandra!!

 

På söndag bär det av till Götene då Lina skall tävla dressyr med sin Salt, spännande att besöka tävlingsplatser där man aldrig har varit!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln