Nu har vi haft kurs med Ellen Ofstad

Nu är kurshelgen över och jag vill tacka Ellen Ofstad för härligt uppmuntrande tillrop och instruktioner som verkar lätta när man sitter i sin stol och tittar på men som får en att fundera på hur man fungerar när man står där på banan tillsammans med hästen. Hm, hur var det nu då? Vilket håll var det jag skulle gå, när skulle jag ta ner flaggan, just det godis också, JIHOOO!!

Ja, skratten har varit många och hjärnan har fått gå på högvarv och nu är man riktigt sugen på att testa själv. Inte behöver man vara rädd för att göra fel heller. Man går in med en tanke om vad man vill att hästen ska göra eller vad vi tillsammans skall åstadkomma, men det blir ju inte riktigt vad man hade tänkt sig för hästen gör ju det vi ber den om och kanske visade vårat kroppsspråk inte tydligt nog var vår mening var? Visst är det väl så!?

 

Jag vill också tacka alla er deltagare som friskt har bjudit på er själva inför en publik på ca 20 personer och en häst! Ni var strålande!

Måste också berätta att det, efter kursens slut på lördagkvällen var ett mysigt litet fjordsto som lärde sin matte att löshoppa i padocken!! Ni var underbara!!

 

Detta var bara kort om kursen, mer kommer, det måste bara sjunka in lite!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln