Nyheter i butiken

Då var det dags att rusta inför den kommande vintern. Även m den inte har kommit ännu så vet vi med säkerhet att den kommer! I lager finns nu broddar, både isbrodd, gräsbrodd och blindbrodd även gängtappar. Är det något speciellt Du önskar, fråga gärna. Finns inte produktem hemma så tar jag gärna hem den!

 

Nu när tävlingssäsongen snart är över kan det vara bra att gå igenom sin häst och såsmåningom börja omladdningen inför nästa säsong. Jag utför massage och rörelseutvärdering av Din häst, tipsar även om träning och stretching, allt för en hållbar häst. Välkommen att boka! Använd gärna formuläret på sidan för kontakt, maila eller ring!

 

NYHET under hösten är att vi marknadsför örter, kryddor och bär från Borgeby kryddgård. Örter och kryddor är vanliga tillskott för djur och människa med sina olika hälsobefrämjande egenskaper. Gurkmeja är inte bara till matlagning av asiatiske maträtter utan har visat sig ha goda egenskaper för människor och djur med problem i rörelseapparaten bla. Gojibär även kallade vargbär är kraftiga antioxidanter och innehåller 500 gånger mer c-vitaminer än apelsiner samt mycket järn. Dom kan ätas som dom är, blandas i sallad, i grytor eller mixas i smoothies.

 

Är Du intresserad av sortiment o likande så är Du självklart välkommen att höra av Dig!

Ekholmnordic kommer också med NYHETER under hösten. Förstärkat AloeVera produkter, vårdande produkter med krokodilolja samt välgörande hampakrämer och schampo, håll utkik!

 

Som vanligt finns et ett grundutbud på lager, vitaminer, mineraler och skötselprodukter, välkommen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln