Halva priset på många varor och produkter men inte på den svarta hingsten!!

Från och med idag och fram tom den 18 december lämnas halva priset på många varor och produkter som finns i butiken. nedan nages ordinarie pris!

 

Grimmor m tillhörande grimskaft 129 kr

Antiglidpad att lägga under sadeln 299 kr

Tjockare pad i neoprenmaterial som jämnar ut trycket under sadeln 319 kr

Div borstar, hovkratsar mm 20-59 kr

Flugtäcken 498 kr

Elastic hov innehåller bivax som håller hovarna elastiska 98 kr

Blue Spray 59 kr

Shortchaps 349 kr

Bandageunderlägg 59 kr st

Hönät 49 kr

Boots 198 kr

Detta var bara ett axplock av det som finns, hör gärna av Dig med frågor om det är något Du söker, mail el SMS eller via hemsidans kontaktformulär. Alla sätt till kontakt finner Du på just sidan som heter kontakt!!

 

För övrigt så går allt sin gilla gång fullt upp med hästmassage, jobb, hästar och familj. Precis som det ska vara.

 

Nu börjar det också dags att hitta den rätta människan till Vindur. Vindur föddes i maj och är en stor svart ståtlig islandshingst. Som vuxen kommer han med säkerhet få god höjd och redan nu har han lång tjock man och fin svans. Med andra ord en bildskön kille! Hans far är Fönix från Lyraninge och han är UE Atli fra Sydra Skurdugili ELIT.

blir Du nyfiken på honom och vill se honom är Du mycket välkommen att höra av Dig. Han kommer tidigast att lämna hemmet i slutet av februari eller i mars!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln