Nytt år och nya möjligheter!

Ja, då var det åter igen ett nytt år. Julen for förbi likaså nyårsfirandet. Jag vill passa på att önska Dig som läser detta ett riktigt gott och härligt nytt år!

Har Du läst om Rean på DVD filmerna påförsta sidan? Jag kan varmt rekommendera dom till den hästintresserade, mång tips i träning och hantering!

 

Nu ligger han ute på annons "Lilleman", det finns ju en häst för varje människa sägs det och då hoppas jag att det finns en människa därute för min häst! Han är supertrevlig, pigg och social utan att vara bufflig. Van att ledas i grimma och hanteras i vardagen så som med hovslagare och den vanlig arutinmässiga skötseln. Ta en titt här!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln