Var beredd, nu kommer dom små flygande odjuren!

Ja, nu är dom här! Jag har träffat dom, skitstora är dom, myggorna! Även deras släktingar knotten har varit på besök. Det är alltså hög tid att bunkra upp  med diverse produkter så att Du kan skydda Din häst och Dina andra djur. Jag vill påminna om den fantastiska PROB serien. Schampo, spray och olja. Alla helt fria från gifter!

Har Du häst med eksem är det nu dags att första bästa dag som tillåter en dusch och schamponering av hästen. Använd då PROB-schampo och när hästen har torkat PROB-oljan. Kan sägas att oljan är lättflytande och gör inte Din häst fet i pälsen, den går in snabbt i huden och lindrar klådan. Samma behandling rekommenderas även till hund som har torr och känslig hud eller fukteksem.

Ovanstående behandling mår alla pälsdjur bra av oavsett om dom har eksem eller inte.

Till dessa två produkter finns PROB-hästdeo, en spray som fungerar avstötande från flugor, knott och blinningar.

Även Hund-deo finns, den döljer doftern av hunden vilket gör att småkrypen bla fästingarna inte visar sig lika intresserade av djuret!!

 

Behövs ytterligare behandling finns det salva och creme i PROB-serien som ger mycket goda resultat på torra hundtassar, sårläkning mm. Till och med använd till människa för att läka bensår och lindra eksem. Läs artikeln från Allas veckotidning!

 

Ja, nu fylls lagret, välkommen med beställning, frågor och funderingar här eller via formuläret på sidan för kontakt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln