Hösten är här!

Ja, då var det återigen dags att förbereda för vintern och installning. I samband med att den kallare perioden närmar sig rustar även hästen för detta. Sommarpäls fälls av och vinterpäls kommer som ersättning. Vissa hästar blir unnder dessa perioder lite trötta och håglösa. Du kan hjälpa till genom att ge B-vitamin, Linfröolja och ett bra vitamin- och mineraltillskott.

På lager finns B-vitamin, Linfröolja och BioVimin som är ett flytande vattenlösligt vitamin- och mineraltillskott. Välkommen att beställa genom att fylla i kontaktformuläret, via sms el telefonsamtal!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln