Öronljus & Akupressurringar

Öronljus Öronljus

Ja, nu har förråden äntligen fyllts på! Öronljusen har varit slut länge så nu kan jag med glädje meddela att dom finns åter i lager. En helt underbar behandling för Dig som har "lock" för öronen, mycket vax, känner Dig "lomhörd", har susningar eller bara vill ha en skön stunds avkoppling. Läs mer om hur en behanling går till HÄR och kom ihåg att all behandling i hemmet sker på egen risk!

 

Förråden av akupressurringar har också fyllts på. denna lilla ring skall Du använda för att öka cirkularionen i fingrar och händer. Mycket skön avkoppling men också för att få upp värme och cirkulation som i sin tur hjälper Dig som har smärta att lindra den!

 

Är det så att Du vill beställa så är det toppen om Du använder kontaktformuläret jag kan sedan skicka varan till Dig eller om Du hellre vill komma förbi och hämta så är Du mycket välkommen!

Akupressurringar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln