Hösten är sannerligen här

BioVimin från EMIN ab BioVimin från EMIN ab

Med anledning av att hösten på allvar är här så vill jag starta med att snacka hästmassage. Har Du koll på Din hästs status i kroppen? Kanske börjar en hård tränings och tävlingssäsong så sakterliga ebba ut? Det är ju så att hästen, precis som vi mår väldigt gott av massage, särskilt om den är lite trött och sliten. Massagen kan också ge svar på hur hästens kropp har tagit emot den säsong som varit samt ge tips inför kommande säsong.

Har Du en häst som är konvalecent efter en skada, har el har haft sadelproblem, rörelsestörningar eller något annat problem så kan en genomgång ibland ge svar på hur man kan göra för att underlätta för hästen! Välkommen att höra av Dig via formuläret eller via sms el telefon 0702-84 62 81 om Du vill diskutera något eller boka en tid för Din häst!

 

Butiken är nu fylld av vitaminer, mineraler, glucosamin och andra bra fodertillskott för Din häst och hund. De varumärken som jag har är EMIN samt Trikem. JAg vill verkligen slå ett slag för EMINs BioVimin som är ett flytande vitamin- och mineraltillskott som är vattenlösligt, vilket i sin tur gör att det lättare tas upp i hästens kropp. Välkommen att höra av Dig på samma sätt som ovan vid intresse av produkter!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln