Tredje advent!

Tredje advent och en vecka till jul. Visst är det något speciellt med denna tiden? I alla fall tycker jag det, ett litet lugn börjar infinna sig. Konstigt nog så gör det det utan att jag på något vis känner mig färdig inför jul. Klapparna är ännu inte färdighandlade och maten inte ens påtänkt. Jag har lärt mig något med åren och det är att hur man än gör så blir det jul i alla fall. Julen blir toppen utan sju sorters kakor, tiotalet sorter på julgodis och utan att det är kliniskt rent i varenda vrå. Vi gör det sådär lagom så att vi får njuta också! Känns toppen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln