Nytt år och nya möjligheter!

Välkommen 2013! Känner stor tillförsikt till det nya året och de möjligheter som det kommer att föra med sig. Globus kommer med en rad nyheter kommande år som jag kommer att presentera för er, likaså produkter från EMIN som jag inte tidigare har haft i lager men nu kommer att ta hem.

 

Jag är som alla tidigare år innehavare av F-skattesedel och vara ansvarsförsäkrad. Skillnaden är att jag endast är ansvarsförsäkrad vi Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin, förbundets försäkring täcker både min verksamhet som hästmassör och min verksamhet som massör för människa, human. Tidigare år har jag varit dubbelt försäkrad vilket jag kommit på är en onödigt stor kostnad då det finns ett förbund som tar sig an båda mina verksamheter!

Jag kommer forfarande att vara medlem i Nordiska Hästmassörers Förbund, precis som alla tidigare år!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln