Januaris tävling på Facebook!

Akupressurringar & Öronljus Akupressurringar & Öronljus

Som jag tidigare skrev på Facebook så kommer nu en tävling som riktas mot Dig som läser detta och inte till något djur! I tävlingen har Du chans att vinna ett par öronljus och två akupressurringar. Öronljus är en urgammal tradition hos Hopiindianerna för att lindra öronbesvär så som mycket öronvax, lock för öronen, öronsus mm samtidigt som det är mycket avstressande! Akupressurringar används till att lindra värk i fingrar och händer, då de hjälper till att stimulera akupressurpunkter i fingrarna och ökar cirkulationen vilket gör att värken lindras!

Vill Du vara med i tävlingen så ska Du göra följande:

  1. Gilla sidan PeJo i Nolkärr-Friskvård för Häst & Människa på Facebook
  2. Dela Facebook sidan med Dina vänner
  3. Gilla & Dela detta inlägget på Facebook

Här är länk till Facebook sidan

 

När 250 gilla markeringar har uppnåtts lottas vinsterna ut!

Välkommen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln