Nu har det kommit in mer Bovete!

Den första omgången med Bovete som jag fick hem hade en stykande åtgång, på en dag var allt slut! Nu har förråden fyllts på ytterligare, denna gång i större skala! Är Du nyfiken och beredd att testa en alternativ metod att lindra sommareksem så är Du välkommen att beställa Bovete. Bovetet har fler andra goda egenskaper så som att det stärker kärlväggar och främjar blodcirkulationen. Så tränar Du mycket kan det också vara bra för Din häst, att öka cirkulationen gör ju också att återhämtningen efter träning och tävling går snabbare!

 

Vill Du beställa så gör Du det genom formuläret som Du hittar här, på telefon eller SMS

0702-84 62 81

 

Välkommen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln