Gott Nytt År!

Jag vill önska alla ett riktigt gott nytt år! Börja redan nu planera för Dig och Din häst inför kommande tävlingssäsong, för Du vet väl att man med hjälp av massagen kan förebygga skador? Se mig som ett bra komplement till träning och vid rehabilitering av en skada! Passa på och boka redan nu!
Den otroligt prisvärda populära 5-armade täckeshängaren från Globussport är tillfälligt slut hos leverantören, så fort den kommer in igen skall jag beställa hem den till er som undrat! Är Du en av dom som önskar en men inte beställt är Du mycket välkommen att höra av Dig!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln