Vinter och halka!

Du vet väl att vi har både isbrodd och blindbrodd? Isbrodden är med hård kärna och låga för att belastningen på leder, senor och ligament skall bli så liten som möjligt trots brodd. Blindbrodd skruvas i broddhålen för att hålla hålen i skon fräscha, toppen om hästen skall åka transport för att spara mattan i transporten!
Välkommen om du behöver brodd eller om du behöver fylla på med vitaminer, mineraler eller om det är något annat du saknar! Frågor? Maila info@pejo.se ring eller skicka ett sms 0702-846281

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Julia » Cocus fick del av fam Åbergs vinst!:  ”Hej! Sååå fin häst! Jag älskar fjordingar!! Dem är dem bästa hästarna som finns!”

  • Lena Lorenzen » Nytt i butiken och lite rea!:  ”Hej! Jag undrar vad ni har för ridbyxor jodphurs hemma? Ser att ni hade rea på e..”

  • Heidi » Minsta kunden på länge!:  ”Jag lovar att han ser fram emot att träffa dig oxå! :) ”

  • Annica Erlandsson » Vårerbjudande 1!:  ”Hej hej! Kan man fortfarande köpa paketet med schampo, olja och hundspray? Mvh A..”

  • PeJo i Nolkärr » Himalaya Saltsten:  ”Saltstenen innehåller inga tillsatser. En ren naturprodukt fritt från förorening..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln