Priser på våra tjänster

Nedanstående priser för hästmassage gäller from 20180601
 

 
Hästmassage 1:a besöket 600 kr
När man träffar någon första gången kan det ta lite längre tid, man måste ju lära könna varandra och se vilka eventuella problem som finns. Har jag behandlat hästen tididgare men inte under de senaste 6 månaderna så räknas det som ett nytt "1:a besök".
 
Efterföljande besök 550 kr
Under dessa besök behandlar jag dom eventuella problemen eller ger en förebyggande behandling, utvärderar eventuella övningar eller stretch miment som vi kommit överens om tidigare.
 
ERBJUDANDE!
Betala för 5 besök och få det 6:e på köpet!
2800kr 
I detta priset ingår även den första behandlingen. Samtliga gånger skall förbrukas inom ett år, i annat fall förfaller behandlingsserien. Inga pengar betalas åter såvida det  inte beror på massörens egna sjukdom eller annat hinder från massörens sida.
Hela summan betalas in vid ett tillfälle. Erbjudandet är personigt och kan inte överlåtas till annan hästägare. Efter överenskommelse kan den som löst serien använda olika tillfällen till olika hästar om man har dom i sin ägo eller träning.

 
Konsultation på plats i Ditt stall, föreläsning eller ev annan aktivitet 550kr/tim
Jag kommer gärna till Ditt stall och tittar på Din häst och utvärderar utan att behandla. Jag åker även ut till föreningar eller andra samlingar och ger en föreläsning om hästmassage och hästens rörelser och välmående.
 
Reseersättning 20kr/mil
Reseersättning tillkommer till samtliga ovanstående tillfällen, jag utgår från Mölltorp